Koeman pakt Copa del Rey met Valencia

Koen Freriks
17 april 2008, 00:09

De hevig onder de druk staande Valencia-trainer Ronald Koeman heeft woensdagavond de finale van de Copa del Rey gewonnen. Valencia versloeg Getafe met ruime cijfers. Door met 3-1 te winnen wist Valencia voor de zevende keer de Spaanse beker te veroveren.

Al binnen vier minuten stond de equipe van Koeman op voorsprong in het Vicente Calderon-stadion, normaliter de thuishaven van Atlético Madrid. De openingstreffer werd gemaakt door Mata. Zo'n vijf minuten later wordt de voorsprong verdubbeld. Alexis zorgde met zijn doelpunt ervoor dat het bijna niet meer mis kon gaan met Valencia.

Vlak voor de thee was het echter Granero, die met een benutte penalty Getafe terug in de wedstrijd bracht. Vijf minuten voor het einde scoorde Morientes de 3-1 en zo pakt Ronald Koeman zijn eerste prijs als trainer in Spanje.

In de competite presteert Koeman met zijn ploeg teleurstellend. Naar verluidt wordt de oefenmeester binnenkort op straat gezet, ook in het geval wanneer Valencia de beker zou pakken. Wordt vervolgd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen