Mascherano krijgt nog twee duels schorsing

Ger
3 april 2008, 15:40   Bijgewerkt: 3 april 2008, 16:04

Javier Mascherano heeft van de Engelse voetbalbond (FA) twee extra duels schorsing aan zijn broek gekregen. De middenvelder van Liverpool moet bovendien een boete van 19.000 euro betalen.

Mascherano krijgt de straf vanwege zijn rode kaart tegen Manchester United op 23 maart. De Argentijn ging verhaal halen bij arbiter Steve Bennet over een even daarvoor uitgedeelde gele kaart aan ploeggenoot Fernando Torres. Daarop kreeg Mascherano zelf zijn tweede gele prent, waardoor hij vroegtijdig kon douchen.

De middenvelder reageerde woedend en moest door medespelers van het veld worden gehaald. Hij gaf later toe dat hij zich onfatsoenlijk had gedragen. Zijn werkgever Liverpool bestrafte de Argentijn al door twee weeksalarissen in te houden. De rode kaart leverde hem verder een automatische schorsing van één duel op.

Nadat Mascherano bij de FA persoonlijk zijn verhaal heeft kunnen doen, moet hij een nog langere schorsing uitzitten. De middenvelder, die tegen Everton al ontbrak, moet nu ook de competitiewedstrijden tegen Arsenal en Blackburn Rovers missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen