NAC-goalie Ten Rouwelaar onzeker voor play-offs

Koen Freriks
15 april 2008, 18:17   Bijgewerkt: 15 april 2008, 18:41

NAC Breda kan zondag in de laatste competitiewedstrijd tegen NEC niet beschikken over Jelle ten Rouwelaar. De doelman kampt met een knieblessure, die hem zelfs de play-offs kan dwarsbomen. "Of hij inzetbaar zal zijn in de play-offs, is op dit moment nog koffiedik kijken", zegt Bert van Essen, hoofd van de medische staf van NAC. 

Ten Rouwelaar liep zondag tijdens het uitduel met Heracles Almelo de kniekwetsuur op. Hoewel hij wel de negentig minuten vol maakte, blijkt hij na afloop te geblesseerd te zijn om komende zondag onder de lat te staan. 

De 27-jarige sluitpost is zelfs een twijfelgeval voor de play-offs, die op woensdag 30 april beginnen. "Hij heeft zijn linkerknie overstrekt, waardoor er een blessure is ontstaan aan de banden in het gewricht", legt Van Essen uit op de website van de Bredanaars. "Jelle zal nu op geleide van klachten weer worden opgetraind. Het is daardoor zeker dat hij zondag nog niet kan spelen en of hij inzetbaar zal zijn in de play-offs, is op dit moment nog koffiedik kijken." 

De blessure van Ten Rouwelaar is een extra doorn in het oog van trainer Ernie Brandts. De succescoach moet ook al zijn tweede (Edwin Zoetebier) en derde doelman (Bas van Wegen) missen door blessures. Mogelijk zal de negentienjarige vierde keeper Johan Jansen tegen NEC starten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen