Ook B-teams Arsenal en Liverpool spelen 1-1 gelijk

5 april 2008, 15:33

Arsenal en Liverpool zijn aan elkaar gewaagd. Ook de derde ontmoeting tussen beide teams dit seizoen, zaterdag in Londen, eindigde in 1-1. Peter Crouch scoorde voor Liverpool, waarna Bendtner een punt redde voor de thuisclub.

Arsenal en Liverpool stonden afgelopen woensdag ook tegenover elkaar in de Champions League, maar beide elftallen hadden voor de competitiewedstrijd van zaterdag een complete make-over ondergaan. Bij de thuisclub ontbraken onder meer Robin van Persie, Aleksandr Hleb en Emmanuel Adebayor in de basisformatie, terwijl bij Liverpool Dirk Kuyt, Steven Gerrard, Fernando Torres en Ryan Babel ontbraken. Beide teams speelden dus met een veredeld B-elftal, om krachten te sparen voor de Champions League-terugwedstrijd van komende dinsdag.

Bij Liverpool gaf vooral Peter Crouch zaterdag zijn visitekaartje af. De lange spits komt de laatste weken weinig aan spelen toe, maar bewees tegen Arsenal dat hij nog lang niet versleten is. Hij zorgde op slag van rust voor de 0-1, waarmee hij de titelkansen van Arsenal definitief aan diggelen leek te schieten. Na de pauze tekende Bendtner van dichtbij nog wel de 1-1 aan, maar daarmee voorkwam hij niet dat zijn ploeg verder achterop raakt in de strijd om de Engelse landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen