Preses Valencia: "Besluit over Koeman is genomen"

15 april 2008, 13:58   Bijgewerkt: 15 april 2008, 14:04

Valencia-president Agustin Morera, heeft met enkele tegenstrijdige uitspraken verwarring gezaaid over de toekomst van Ronald Koeman. De trainer staat onder grote druk bij Valencia. Zijn ploeg leed zaterdag de vijftiende nederlaag van het seizoen en bivakkeert nog maar vijf punten boven de degradatiestreep.

Morera zei op Radio Marca eerst: "De toekomst is duidelijk. We hebben een besluit genomen, ongeacht de uitslag van de bekerfinale." De president leek daarmee berichten te bevestigen dat Koeman tijdens de bekerwedstrijd tegen Getafe, komende woensdag, voor de laatste keer op de bank zit bij Valencia.

Ronald Koeman

Ronald Koeman

Met de opmerking dat Valencia 'contracten respecteert' kan Morera ook doelen op de afkoopsom, die Koeman bij ontslag tegemoet kan zien. Naar verluidt krijgt de coach bij ontslag een gouden handdruk van drie miljoen euro.

Morera laat duidelijk blijken niet tevreden te zijn over de manier waarop Koeman zijn elftal laat voetballen. "De manier waarop de ploeg speelt, bevalt me niet. Maar ik sta niet langs het veld en neem de beslissingen niet", aldus de preses, die de onvrede bij de fans goed begrijpt. "Volgens mij presteerde Valencia in eigen huis nog nooit zo slecht, dus ik kan de fans best begrijpen. We hebben de verplichting om de beker te winnen, zodat de supporters nog iets kunnen vieren in dit desastreuze seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen