'Van Basten aast op Sulejmani, Pranjic en Koef'

Ger
9 april 2008, 16:14

Marco van Basten gaat de komende maanden bezig met de invulling van de Ajax-selectie voor volgend seizoen. De huidige bondscoach, die na het EK in Amsterdam aan de slag gaat, heeft volgens VI al drie versterkingen op zijn lijstje: Miralem Sulejmani, Danijel Pranjic en Danny Koevermans.

De interesse voor Sulejmani komt niet bepaald uit de lucht vallen. De Serviër is dit seizoen een van de smaakmakers van SC Heerenveen. Van Basten zag Sulejmani vorige maand zelf nog vanaf de tribune in het Abe Lenstra Stadion uitblinken tegen Ajax (2-4). Pranjic is sinds 2005 al een sleutelspeler bij de Friezen. De Kroaat werd al enkele keren in verband gebracht met een overstap naar een andere club. Tot een transfer kwam het tot op heden nog niet.

De naam van Koevermans is wel een verrassing. De aanvaller, die afgelopen zomer van AZ naar PSV vertrok, is in Eindhoven niet altijd zeker van een basisplaats. Bovendien krijgt hij vermoedelijk van Van Basten geen plek in de EK-selectie van Oranje. Koevermans zou pas in beeld komen als Klaas Jan Huntelaar na dit seizoen vertrekt. De Ajacied staat door zijn scoringsdrift in de belangstelling van diverse Europese topclubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen