Van Persie: "Gewonnen respect is onze prijs"

Koen Freriks
25 april 2008, 00:02   Bijgewerkt: 25 april 2008, 00:10

Arsenal speelt dit seizoen oogstrelend voetbal, maar staat aan het eind van de voetbaljaargang waarschijnlijk zonder prijs. En dat is flink balen voor de Gunners, maar Robin van Persie houdt de moed erin. "We hebben heel veel respect gewonnen; dat is onze prijs van dit jaar", zegt de Nederlandse aanvaller tegenover Arsenal Magazine. 

"In heel de wereld is men het er over eens, dat wij een fantastisch team hebben. We moeten alleen de laatste stap maken naar het winnen van bekers, want de laatste drie jaren hebben we niets gewonnen en dat is teleurstellend", aldus Van Persie. 

"Mensen zien ons graag voetballen op het hoogste niveau, omdat we geweldig voetbal kunnen spelen. Dat is een grote vooruitgang, want na afgelopen jaar was iedereen toch best sceptisch. We hebben heel veel respect gewonnen; dat is onze prijs van dit jaar", besluit de positieve international.

De landstitel is vrijwel onhaalbaar voor Arsenal. In de Champions League werd het al in de kwartfinale uitgeschakeld door Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen