Vermaelen moet play-offs door liesblessure missen

29 april 2008, 09:55   Bijgewerkt: 29 april 2008, 13:47

Ajax-verdediger Thomas Vermaelen kan dit seizoen niet meer in actie komen. De Belg blijft last houden van een liesblessure, opgelopen in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-2). "Ik denk dat de play-offs een moeilijk verhaal worden."

"Het gaat niet zo goed", vertelt Vermaelen in AD Sportwereld. "Ik kan alleen maar fietsen en wat krachttraining doen. Rust is het enige wat helpt."

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Vermaelen door een blessure geveld is. Eerder moest hij drie maanden rust houden, nadat hij een enkelband scheurde. Hierdoor kwam de Belg dit seizoen tot slechts twintig competitiewedstrijden.

Overigens is, naast Vermaelen, ook Jan Vertonghen niet inzetbaar. De Belg heeft nog een schorsing openstaan, opgelopen tijdens de play-offs van vorig jaar.

Ajax speelt in de eerste ronde van de play-offs tegen SC Heerenveen. De heenwedstrijd is komende donderdag in Heerenveen, de return staat gepland voor maandag 5 mei. De winnaar van de tweestrijd speelt vervolgens tegen NAC Breda of FC Twente om één startbewijs voor de voorronde van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen