Hamburger SV bevestigt onderhandelingen met Jol

Koen Freriks
7 mei 2008, 20:48   Bijgewerkt: 7 mei 2008, 21:36

Niets lijkt een overgang van Martin Jol naar Hamburger SV nog in de weg te staan. De Nederlandse trainer wordt vrijwel zeker de opvolger van Huub Stevens bij de Duitse subtopper. Horst Becker, voorzitter van HSV, bevestigde woensdag dat de club onderhandelt met Jol over een contract. Verwachting is dat beide partijen er op korte termijn uit komen.

Voor de 52-jarige Scheveninger ligt een tweejarig contract klaar. Jol zou in Hamburg twee miljoen euro per jaar gaan verdienen. Daarmee wordt de Nederlander de best betaalde trainer uit de historie van HSV. De 'duurste' oefenmeester tot nu toe is volgens Duitse media Klaus Topmöller met 1,6 miljoen euro. Stevens moet het doen met vier ton minder.

HSV-aanvoerder Rafael van der Vaart, die komende zomer mogelijk vertrekt uit Hamburg, steunt de komst van Jol. "Iedere Nederlander past goed bij HSV", aldus de middenvelder. Van der Vaart kreeg bijval van Mark van Bommel. "Ik denk dat Jol een goede keuze is, net als Rutten bij Schalke 04", aldus de middenvelder van landskampioen Bayern München.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen