Huntelaar: "Ajax is beter dan FC Twente"

6 mei 2008, 08:04

In de Eredivisie pakte Ajax dit seizoen slechts één punt tegen FC Twente, maar toch is Klaas Jan Huntelaar er van overtuigd dat zijn ploeg in de play-offs gaat winnen van de Tukkers. Beide teams strijden de komende weken om één ticket voor de voorronde van de Champions League en volgens de spits gaat dat ticket naar Amsterdam.

"Twente heeft een goede ploeg, maar over twee wedstrijden moeten we van ze kunnen winnen. Waarom? Nou, omdat we een betere ploeg hebben", stelt de spits.

Ook John Heitinga is er zeker van dat zijn ploeg FC Twente moet kunnen verslaan. "We moeten zaterdag in Emmen een goed resultaat neerzetten en het karwei daarna een week later in eigen stadion afmaken. FC Twente draait de laatste weken goed, maar wij moeten van eigen kracht uit gaan. Tegen een ploeg als Twente krijg je altijd ruimte om te voetballen en daar moeten we gebruik van maken."

De heenwedstrijd tussen Twente en Ajax is komende zaterdag in Emmen, de return is acht dagen later in de ArenA. De winnaar gaat naar de voorronde van de CL.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen