Cornelisse: "Wetzel heeft er een team van gemaakt"

14 september 2008, 08:57

Niet PSV, Feyenoord of FC Twente, maar ADO Den Haag is voorlopig de trotse koploper in de Eredivisie. De promovendus verraste zaterdag vriend en vijand door in eigen stadion met 3-0 van AZ te winnen. "Gewoon super", oordeelt Yuri Cornelisse.

De fans van ADO Den Haag hadden de laatste jaren weinig reden tot juichen. In het seizoen 2006/2007 degradeerde de ploeg uit de Eredivisie, waarna het vorig seizoen lang in de middenmoot en subtop van de Jupiler League bungelde. 

Deze geweldige start is mede de verdienste van André Wetzel, de nieuwe coach van ADO. Dat vindt althans Yuri Cornelisse, die zowel twee weken geleden tegen Sparta als zaterdag tegen AZ zijn doelpuntje meepikte. "Wetzel heeft er een team van gemaakt", zegt de middenvelder tegen FCUpdate.nl. "Hoe hij dat gedaan heeft? Oh, het zit hem soms in kleine dingen. Maar hij zet ook de spelers op de juiste plaats."

Last but not least deelt Cornelisse ook nog een compliment uit aan de trouwe aanhang van ADO Den Haag, die tegen AZ al hardop droomde over Europees voetbal. "De sfeer in het stadion was zó mooi, echt super. Gewoon genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen