Forse nederlaag Mönchengladbach, blessure Paauwe

14 september 2008, 18:48

Jos Luhukay heeft met Borussia Monchengladbach een forse nederlaag moeten incasseren. Op bezoek bij Hannover 96 ging de promovendus met 5-1 onderuit. Szabolcs Huszti (2), Jan Schlaudraff (2) en Mikael Forsell maakten de goals voor de thuisclub, namens Gladbach deed alleen Rob Friend iets terug.

Bij Hannover deelde Arnold Bruggink in de feestvreugde. De middenvelder stond in de basis en leverde de assist voor het openingsdoelpunt van Huszti. De Nederlandse spelers bij Gladbach hadden een minder prettige dag. Vooral Patrick Paauwe beleefde een beroerde middag. De oud-Feyenoorder moest het veld al na een kwartier verlaten, omdat hij last kreeg van zijn dijbeen. Overigens kwam Michael Bradley nog niet in actie voor Monchengladbach. De Amerikaan, die twee weken geleden overkwam van SC Heerenveen, zat negentig minuten op de bank.

Onderin de Bundesliga boekte VfL Bochum zondag een nuttige overwinning op Arminia Bielefeld. Het werd 2-0, door treffers van Mieciel en Pfertzel. Oud-PSV'er Michael Lamey stond in de basis bij Arminia Bielefeld, dat nu voorlaatste staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen