Fraaie solo Granqvist zet FC Groningen op winst

Ger
14 september 2008, 16:23   Bijgewerkt: 14 september 2008, 17:55

FC Groningen heeft de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht met een 2-0 zege afgesloten. Andreas Granqvist (foto) maakte met een indrukwekkende solo vanaf eigen helft de openingstreffer. Na rust legde Marcus Berg de eindstand vast.

FC Utrecht, waar nieuwelingen Mihai Nesu, Simon Cziommer en Vito Wormgoor hun competitiedebuut maakten, kon ook geen vuist maken. De Domstedelingen dachten wel twee keer te scoren, maar de goals werd terecht afkeurd wegens buitenspel. In de 34ste minuut brak verdediger Granqvist de wedstrijd op schitterende wijze open. De Zweedse reus slalomde zich vanaf eigen helft naar het Utrecht-doel en schoot bekeken raak: 1-0.

kuipers

kuipers

Met de tweede overwinning op rij heeft FC Groningen niet te klagen over de seizoensstart. De equipe van trainer Ron Jans scoorde tegen Vitesse en FC Utrecht in totaal zes keer en kreeg bovendien geen doelpunt tegen. Voor de mannen van coach Willem van Hanegem biedt de ranglijst vooralsnog een minder prettige score. In de eerste competitieronde was FC Utrecht thuis al met 5-1 onderuit gegaan tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen