Gepasseerde Didulica woest op Van Gaal

1 september 2008, 08:58

Joey Didulica is niet te spreken over de handelswijze van Louis van Gaal. De ervaren doelman kreeg eerder deze zomer te horen dat hij sowieso onder de lat zou staan in de eerste competitiewedstrijd tegen NAC Breda, maar toen het puntje bij paaltje kwam koos Van Gaal toen voor olympiër Sergio Romero.

"Dit is de grootste teleurstelling uit mijn loopbaan. Een klap in mijn gezicht. Ik ben teleurgesteld in de hele coachingstaf van AZ", briest Didulica in De Telegraaf.

De Kroatische keeper stelt dat hij niet de enige was, die dacht dat Van Gaal voor de wedstrijd tegen NAC vast zou houden aan de spelers die níet op de Olympische Spelen waren. "Iédereen dacht, dat de thuisblijvers zouden spelen. Daar hebben we acht weken naartoe gewerkt", verzucht de voormalig Ajacied.

Van Gaal zelf reageert in dezelfde krant nuchter op de forse kritiek van Didulica. "Ik denk dat wel meer spelers teleurgesteld waren niet in de basis te staan. Dat is alleen maar goed. Op zich ben ik dan ook blij met zijn reactie", aldus de coach.

AZ verloor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda zondag overigens met 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen