Hoeness wil snel resultaten zien in München

Koen Freriks
28 september 2008, 19:56   Bijgewerkt: 28 september 2008, 20:14

Bayern München kent met acht punten uit zes wedstrijden een ongekend beroerde start van het seizoen. Der Rekordmeister startte alleen in 1977 slechter. Het wordt tijd voor resultaten, weet ook directeur Uli Hoeness. "We moeten oppassen dat we niet te lang in deze toestand blijven zitten", zegt hij op de clubsite. 

Bayern verloor zaterdag met 1-0 van Hannover 96. Het betekende het vierde puntverlies in pas het zesde duel. Dat kan niet bij de Zuid-Duitse club, waar men het meest veeleisende publiek van het land heeft. "We zullen snel een goede serie neer moeten zetten", benadrukt Hoeness. "We moeten wel, anders wordt de Bundesliga voor ons niet zo interessant meer." Bayern München staat momenteel negende, met vijf punten achterstand op koploper Hamburger SV. 

Dinsdag kan de club zich in de Champions League herpakken. Olympique Lyon, de ongeslagen koploper uit Frankrijk, komt op bezoek. "Onze reactie moet nú komen", weet ook aanvaller Miroslav Klose dat Bayern München snel de vorm terug moet zien te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen