Spurs winnen eindelijk weer, Standard knap gelijk

Koen Freriks
18 september 2008, 23:41   Bijgewerkt: 19 september 2008, 00:39

Overtuigend was het nog niet, maar dat Tottenham Hotspur donderdagavond won was gezien de huidige vorm al knap. In de eerste ronde van de UEFA Cup werd Wisla Krakow thuis met 2-1 aan de kant gezet. Door het uitdoelpunt van de Polen is de ploeg van coach Juande Ramos echter nog lang niet zeker van de groepsfase. 

David Bentley bracht de Spurs op voorsprong, maar lang kon de Londense aanhang op White Hart Lane daar niet van genieten. Iets meer dan een minuut later verschalkte Tomas Jirsak doelman Heurelho Gomes weer. Een vervelend gelijkspel dreigde, maar Darren Bent schoot de thuisploeg alsnog naar een nipte zege. 

Everton - Standard Luik (2-2)

{image[260421][right-half][]}Nadat Liverpool zich in de voorronde van de Champions League al billenknijpend ontdeed van Standard Luik, had ook landgenoot Everton moeite met de Belgische landskampioen. Vooral in de eerste helft, waarin beide teams twee keer scoorde. Standard kwam twee keer op voorsprong via Dieumerci Mbokani en een eigen doelpunt van Joseph Yobo, maar Aiyegbeni Yakubu en Segundo Castillo brachten Everton tot twee keer toe terug. 

Daar bleef het echter ook bij, wat vooral vanuit Belgisch oogpunt prima is. Thuis is een zege sowieso voldoende, maar ook met een 1-1 gelijkspel is Standard door. Goede papieren dus voor de ploeg van Laszlo Bölöni.

Oud-PSV'er Mateja Kezman droeg met een doelpunt bij aan de overwinning van Paris-Saint Germain bij het Turkse Kayserispor: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen