Van Beukering: "Moet lukken om door te komen"

19 september 2008, 09:06   Bijgewerkt: 19 september 2008, 09:13

NEC heeft prima papieren om de groepsfase van de UEFA Cup te bereiken. Tegen Dinamo Boekarest sleepten de Nijmegenaren donderdag een knappe 1-0 zege uit het vuur, waardoor het over twee weken in Roemenië aan een gelijkspel genoeg heeft om door te gaan. Zelfs een kleine nederlaag, zoals 2-1, zou voldoende zijn.

Toch zal het niet eenvoudig worden voor NEC, want de Dinamo-fans zullen er in Boekarest ongetwijfeld een heet avondje van maken. Daarvoor kreeg NEC donderdag al een voorproefje, toen Roemeense supporters vuurwerk op het veld en naar een NEC-vak gooiden. Toch maakt Jhon van Beukering zich geen zorgen. "Die fans zijn misschien gek, maar wij ook. We hebben een paar spelers die er ook wel wat van kunnen. Als we honderd procent geven, moet het lukken om door te komen", zegt de 25-jarige aanvalsleider zelfverzekerd tegen Omroep Gelderland.

Zelf tekende Van Beukering donderdag voor het enige doelpunt. "Ik had de hele wedstrijd al een lekker gevoel. Ik was scherp, dat bleek al bij die buitenspelgoal. Ik voelde die goal aankomen, een perfecte voorzet waar ik alleen mijn kop nog tegenaan hoefde te zetten. Mijn dag kan niet meer stuk", vertelt hij trots.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen