Coupet: "Benzema bedraagt zich als een klootzak"

4 december 2008, 19:05   Bijgewerkt: 4 december 2008, 19:10

Een half jaar na zijn vertrekt, heeft Gregory Coupet een boekje open gedaan over zijn redenen om Olympique Lyon te verlaten. De ervaren Franse doelman stoorde zich aan het gedrag van een aantal jonge teamgenoten, zoals Karim Benzema.

"Op het einde had ik bij Lyon toch wat problemen met de nieuwe generatie spelers. Ik herken me gewoon niet meer in die jonge gasten. Ik werd gek van hun gedrag. Ik heb nooit problemen met hen gezocht, maar ik had het moeilijk met de manier waarop ze zich gedroegen. In Lyon betaalden jongeren zonder probleem 1.000 euro boete als ze te laat kwamen op training. Onvoorstelbaar. Ik zou dat nooit aan mijn moeder durven opbiechten", geeft de doelman van Atletico Madrid als voorbeeld.

Vooral het gedrag van Karim Benzema, één van de toptalenten van het Franse voetbal, schoot bij de 36-jarige Coupet in het verkeerde keelgat. "Mocht hij beter omringd zijn zou hij zich beter gedragen. En dan zou hij ook eens lachen op een foto. Nu zie je alleen een stoere en boze Benzema. Karim is een geweldige kerel, maar door het vele geld in de voetbalwereld gedraagt hij zich als een klootzak."

Bron: Sporza.be

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen