Bogarde en Boogers op lijst 'rubbish footballers'

Ger
23 februari 2009, 14:41

Winston Bogarde en Marco Boogers zijn door The Sun opgenomen in een top-tien van meest waardeloze voetballers in de Premier League. De twee Nederlanders vinden zichzelf zelfs terug in de top-drie van de lijst met 'rubbish footballers'.

"Zijn cv las als een droom. Ajax, AC Milan en Barcelona waren slechts drie clubs waarvoor hij had gespeeld", schrijft de krant over Bogarde, die op de derde plaats is gezet. "Het enige probleem was dat Chelsea-trainer Luca Vialli niet op de hoogte was van zijn komst."

Dankzij zijn mislukte verblijf bij West Ham United staat Boogers zelfs op de tweede plek. De oud-Spartaan beging in zijn tweede optreden voor The Hammers een grove overtreding op Gary Neville (Manchester United), wat direct zijn einde bij de club inluidde.

Het Nederlandse koppel hoeft enkel Ali Dia voor zich te dulden. De Senegalese aanvaller wist Southampton-manager Graeme Souness ervan te overtuigen dat George Weah hem had aanbevolen. Zijn verblijf bij The Saints duurde slechts een korte invalbeurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen