Bordeaux laat Galatasaray ontsnappen, PSG verder

26 februari 2009, 21:49

Galatasaray heeft zijn ticket voor de achtste finales van de UEFA Cup ternauwernood veiliggesteld. Nadat de Turkse club op eigen veld Girondins Bordeaux had laten terugkomen van een 3-1 achterstand, won het door een late treffer alsnog (4-3). In Frankrijk hielden beide ploegen elkaar vorige week op 0-0.

David Bellion zette de Fransen al binnen een minuut op voorsprong, maar nog voor de theepauze was deze treffer door Arda Turan en Harry Kewell ongedaan gemaakt. Halverwege de tweede helft bouwde Turan de Turkse voorsprong zelfs uit naar 3-1.

De bezoekers weigerden echter op te geven. In drie minuten tijd vonden ze via Fernando Cavenaghi en Marouane Chamakh tweemaal het Turkse doel, maar het harde werken bleek voor niets. Twee minuten voor tijd schoot Sabri Sarioglu de Turken uiteindelijk toch naar de laatste zestien.

Paris Saint Germain voegde zich eveneens in de volgende ronde. De formatie uit Parijs had de thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg al met 2-0 gewonnen en donderdag was het ook in Duitsland de baas over de Duitse subtopper (1-3). Pegguy Luyindula maakte twee goals, waarvan één penalty. Ook Jerome Rothen schoot met scherp namens de Franse hoofdstedelingen. Makoto Hasebe deed tussentijds nog iets terug namens de thuisclub.

PSG treft in de volgende ronde naar alle waarschijnlijkheid Sporting Braga. De Portugezen verdedigen in Luik een 3-0 voorsprong op Standard. Galatasaray kruist bij de laatste zestien de degens met het Hamburger SV van Martin Jol, dat NEC over de knie legde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen