Hiddink kijkt tevreden terug op Chelsea-debuut

Koen Freriks
21 februari 2009, 17:35   Bijgewerkt: 21 februari 2009, 17:54

Guus Hiddink was na afloop van zijn debuut als trainer van Chelsea vooral een tevreden man. De topper tegen Aston Villa werd gewonnen (1-0) en daar ging het om. "Gezien de nieuwe situatie is dit een erg goede start", aldus Hiddink. 

De Achterhoeker was tevreden over de eerste helft, maar zag zijn ploeg in de tweede helft iets wegzakken. "In de eerste helft waren we dominant, speelden we goed voetbal en kwamen we tot kansen. We verzuimden alleen de wedstrijd in het slot te gooien. Na rust leunden we wat achterover, al hadden we ook nog zelf een of twee keer kunnen scoren", analyseert Hiddink tegenover Sky Sports.

Britse media beweerden onlangs dat er geen saamhorigheid zou zijn in de Chelsea-selectie. Na afloop van de wedstrijd tegen Villa liepen de spelers schouder aan schouder van het veld. "Laten we niet overdrijven", sprak Hiddink over de gepubliceerde artikelen. "Ik heb weinig gezien van datgene wat gesuggereerd is. Die omhelzingen na afloop waren niet voor de tv-camera's. Dat was oprecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen