Liverpool pakt late overwinning bij Real Madrid

Ger
25 februari 2009, 22:32   Bijgewerkt: 26 februari 2009, 00:29

Liverpool ligt op koers voor een plek bij de laatste acht van de Champions League. De Engelse ploeg won woensdagavond de eerste ontmoeting met Real Madrid in de achtste finale. Yossi Benayoun scoorde in Estadio Bernabeu acht minuten voor tijd het enige doelpunt. 

Robben zette clubicoon Raúl al na vijf minuten met een splijtende pass in kansrijke positie. De ervaren Spanjaard schoot met zijn rechterbeen vervolgens te zwak op doel. De matige afronding bleek geen incident. Raúl, die eerder op de dag liet optekenen te overwegen in 2011 een punt achter zijn carrière te plaatsen, zat geen moment in de wedstrijd. Trainer Juande Ramos durfde het Madrileense troetelkind echter niet te wisselen, bevreesd voor een striemend fluitconcert vanaf de uitpuilende tribunes van Estadio Bernabeu.

Pepe

Pepe

Bij Liverpool, waar Dirk Kuyt in de basisopstelling begon, kreeg Fernando Torres de grootste kans in de eerste helft. De aanvaller, in het verleden uitkomend voor Atletico Madrid, ontsnapte aan de verdediging van Real maar zag de bal door sluitpost Iker Casillas uit het doel worden getikt. Een poging van Xabi Alonso vlak voor de thee ontving het meeste applaus. De middenvelder zocht succes met een fraaie boogbal vanaf de eigen helft, die ternauwernood door Casillas over de lat werd gedrukt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen