Atteveld hoofdcoach ADO, Wetzel technisch directeur

17 april 2009, 10:11   Bijgewerkt: 17 april 2009, 18:50

Raymond Atteveld gaat per direct aan de slag als hoofdcoach bij ADO Den Haag. De oud-verdediger volgt André Wetzel op, die zich volledig gaat richten op zijn baan als technisch directeur. De afgelopen maande combineerde Wetzel beide functies. Atteveld zit zondag tegen Willem II al voor het eerst op de bank.

Wetzel gaf eerder al aan dat het moeilijk was om zijn werk als hoofdcoach te combineren met een rol als technisch directeur. "In samenspraak met Andre zijn we tot het besluit gekomen om de taken van technisch directeur en trainer te splitsen. Door het aantrekken van Raymond Atteveld als hoofdtrainer kan André zich voluit richten op de verdere professionalisering van de club. Zodoende kunnen we ons streven naar een stabiele positie in het linkerrijtje van de eredivisie waar gaan maken", zegt Henk Jagersma, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Atteveld

Atteveld

Atteveld, die eerder dit seizoen ontslagen werd bij Roda JC, staat vandaag al voor het eerst voor de groep. Hij krijgt de zware taak om ADO Den Haag in de Eredivisie te houden. Momenteel staat de ploeg vijftiende, net boven de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen