AZ neemt voorschot op titel na kleine zege op NAC

10 april 2009, 22:42   Bijgewerkt: 10 april 2009, 23:16

Drie keer is scheepsrecht voor AZ. De Alkmaarders wonnen vrijdag in Breda met 0-1 van NAC, nadat het eerder dit seizoen twee keer met 1-2 ten onder ging tegen de Brabanders. In een gelijkopgaand duel, waarin de thuisclub lange tijd mocht hopen op minimaal een punt, soleerde Moussa Dembélé twintig minuten voor tijd naar het winnende doelpunt. AZ kan dit weekend al kampioen worden als FC Twente en Ajax punten morsen tegen respectievelijk Roda JC en Willem II.

NAC had zich eerder dit seizoen al ontpopt tot de 'Angstgegner' van AZ. De ploeg uit Breda won al twee keer in Alkmaar, voor de competitie en de beker. Een uitzonderlijke score in een jaar waarin de Alkmaarders nauwelijks te kloppen zijn. De mannen van Robert Maaskant waren dan ook niet van plan als figurant te dienen bij een vervroegd kampioensfeest van AZ.

De furieuze El Hamdaoui reageerde zich af met een klap in het gezicht van Kwakman en mocht dankbaar zijn dat scheidsrechter Ruud Bossen hem op het veld liet staan. Na de rust bleef de aangeslagen aanvaller achter in de kleedkamer, hij werd vervangen door de jonge Marko Vejinovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen