Miljoenensteun voor NAC bij verbouwing stadion

2 april 2009, 23:30   Bijgewerkt: 2 april 2009, 23:55

Op dezelfde dag dat de KNVB besloot dat de club één duel zonder publiek moet spelen, heeft NAC Breda toch nog goed nieuws te horen gekregen. De gemeenteraad stemde donderdagavond unaniem in met het plan om miljoenen te investeren in de verbouwing van het Rat Verlegh Stadion, de thuishaven van de club.

Naar verluidt gaat het om een bedrag van liefst 11,5 miljoen euro. Door de steun van de gemeente kan de verbouwing van het stadion komende zomer al beginnen, tot vreugde van NAC-directeur Theo Mommers. "Dat biedt ons de kans om financieel in het linkerrijtje te gaan spelen. Dat is een basisvoorwaarde om blijvend in de Eredivisie te spelen. Wij kunnen nu concreter aan de slag om nieuwe sponsors aan ons te binden, want nu weten we precies waar we aan toe zijn. Maandagavond zullen wij de sponsors en de clubraad de invulling van de investeringen presenteren."

Belangrijkste reden voor de gemeente om akkoord te gaan met de investering is de economische en maatschappelijke waarde die de club heeft voor Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen