O'Neill: "CL halen wordt een moeilijk verhaal"

13 april 2009, 09:21

Aston Villa kan de hoop op Champions League-voetbal laten varen. Zondag verspeelde de ploeg uit Birmingham in eigen stadion twee punten tegen Everton (3-3), waardoor het gat naar de vierde plaats opnieuw groter geworden is. Arsenal, dat vierde staat, heeft al acht punten voorsprong op de ploeg van manager Martin O'Neill.

O'Neill beseft zich dan ook dat het voor zijn elftal een heel moeilijk verhaal wordt om alsnog de vierde plaats te veroveren. "Of de Champions League nu uit beeld is, voor ons? Dat kan ik niet ontkennen. Zeker omdat Arsenal dit weekend weer won, gaat het heel lastig worden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we de strijd zomaar opgeven. Arsenal heeft nog een paar moeilijke wedstrijden voor de boeg. Wij moeten dus gewoon onze duels winnen, dan zien we vanzelf waar het schip strandt."

In Engeland plaatsen de nummers één en twee van de competitie zich direct voor de Champions League. De teams die als derde en vierde eindigen in de Premier League, kwalificeren zich voor de laatste voorronde van het miljoenenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen