Real Madrid ontsnapt aan nederlaag tegen Getafe

21 april 2009, 23:12   Bijgewerkt: 22 april 2009, 10:56

In de Primera Division is Real Madrid op Houdini-achtige wijze ontsnapt aan duur puntverlies. Voor eigen publiek stond De Koninklijke tegen nummer vijftien Getafe met nog vier minuten op de klok met 1-2 achter, maar na negentig minuten stapte de thuisclub toch met drie zwaarbevochten punten van het veld: 3-2.

Roberto Soldado kreeg Bernabeu al na tien minuten stil door de 0-1 in het doel te koppen. Pas op slag van rust kwamen de Madrilenen langszij door een doelpunt van Gonzalo Higuain. Juan Albin zette Getafe zeven minuten voor tijd opnieuw op voorsprong, maar zijn goal werd niet veel later gepareerd door Guti. De clubicoon schoot een vrije trap binnen.

Na de tweede gelijkmaker volgde een periode vol spektakel. Pepe kreeg na het maken van een overtreding rood en veroorzaakte daarbij bovendien een penalty. Francisco Javier Casquero verzilverde het buitenkansje vanaf elf meter echter niet: zijn inzet werd gekeerd door Iker Casillas. In de derde minuut van de blessuretijd deelde Higuain met zijn tweede goal vervolgens de genadeklap uit aan Getafe: 3-2.

Door de overwinning nadert Real, waar Klaas Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart in de basis stonden en Arjen Robben inviel, koploper Barcelona tot drie punten. De Catalanen vergroten woensdag bij winst op Sevilla de marge weer tot zes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen