Van Basten: "AZ is de terechte kampioen"

Ger
18 april 2009, 11:58

Ajax speelt zondag op bezoek bij PSV een belangrijke wedstrijd in de jacht op de tweede plaats in de Eredivisie. De Amsterdammers staan momenteel een punt achter op FC Twente. Ajax-trainer Marco van Basten denkt dat zijn ploeg favoriet is in Eindhoven.

"Maar PSV is een geduchte tegenstander", beseft de voormalig bondscoach. "Ze hebben een paar wedstrijden verloren, maar de laatste tijd presteren ze erg goed. Het betekent dus niet dat we PSV de les lezen tijdens het duel. In het recente verleden hebben we weinig goede resultaten geboekt tegen PSV. Dat kwam omdat we onder andere met overdreven veel zelfvertrouwen speelden."

Hoewel confrontaties tussen Ajax en PSV altijd in het spotlicht staan, speelt AZ dit weekeinde toch de hoofdrol. De Alkmaarders kunnen zaterdagavond tegen Vitesse kampioen worden. "Het is wel even wennen dat Ajax en PSV spelen om de tweede en de vierde plaats", zegt Van Basten. "Maar AZ heeft een goed seizoen achter de rug. Ze hebben goede wedstrijden gespeeld en ze zijn niet kwetsbaar. AZ is de terechte kampioen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen