Vitesse strikt Stevanovic en wil door met huurlingen

Ger
1 april 2009, 14:06   Bijgewerkt: 1 april 2009, 14:17

Vitesse heeft Dalibor Stevanovic definitief overgenomen van Maccabi Petach Tikva. De Sloveen, die in de winterstop naar Arnhem kwam, zette zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis.

"We zijn heel blij dat we Dado nu al hebben kunnen verlengen, want de meerwaarde van deze speler voor Vitesse staat buiten kijf", zegt technisch directeur Marc van Hintum van Vitesse. Stevanovic maakte de afgelopen maanden een prima indruk en werkte zich direct op tot basisspeler.

Vitesse hoopt verder huurlingen Nicky Hofs (Feyenoord), Jeroen Drost (SC Heerenveen) en Lasse Nilsson (Saint Etienne) definitief aan de club te binden. De aflopende contracten van Imad Azaoum (Jong Vitesse), Jaime Bruinier (verhuurd aan AGOVV), Cees Keizer (verhuurd aan FC Zwolle), Rihairo Meulens (verhuurd aan FC Dordrecht) en Abubakari Yakubu komen niet in aanmerking voor verlenging.

Ook de overeenkomst van Sébastien Sansoni laat Vitesse voorlopig aflopen. Van Hintum sluit niet uit dat de Arnhemmers later alsnog besluiten de Fransman opnieuw te strikken. Formeel moeten aflopende contracten namelijk voor 1 april worden opgezegd. "Op dit moment bieden wij Sansoni geen nieuw contract aan, maar wat niet is kan nog komen", aldus Van Hintum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen