Ancelotti wil Elton John ontmoeten in FA Cup

30 november 2009, 14:52   Bijgewerkt: 30 november 2009, 14:59

Chelsea begint zijn weg naar prolongatie van de FA Cup op eigen veld tegen Watford. Dat heeft de loting voor de derde ronde van het Engelse bekertoernooi uitgewezen. Chelsea hoefde tijdens de eerste twee ronden nog niet in actie te komen. 

Coach Carlo Ancelotti is dolblij met de loting, alleen al omdat een wens van hem in vervulling kan gaan. De Italiaan is namelijk een groot fan van zanger Elton John, de voormalig eigenaar van Watford. "Het zou geweldig zijn om hem een keer te ontmoeten", laat Ancelotti weten in een eerste reactie op de loting.

Arsenal had minder geluk bij de loting. De ploeg van manager Arsene Wenger moet op bezoek bij een andere Premier League-club, namelijk stadgenoot West Ham United. Manchester United speelt in eigen stadion tegen Kettering of Leeds United, terwijl Aston Villa op eigen veld bezoek krijgt van Blackburn Rovers. Naast West Ham-Arsenal en Aston Villa-Blackburn is er nog één duel tussen twee clubs uit de Premier League, namelijk de confrontatie tussen Wigan Athletic en Hull City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen