Hertha bezorgt Heerenveen kater in blessuretijd

Ger
5 november 2009, 20:52   Bijgewerkt: 5 november 2009, 22:16

SC Heerenveen heeft in groep D van de Europa League een zure nederlaag geleden. De Friezen kwamen thuis tegen Hertha BSC twee keer op voorsprong, maar stonden na negentig minuten evenwel met lege handen: 2-3. Twee weken eerder had het elftal van coach Jan de Jonge de heenwedstrijd in Berlijn wél gewonnen (0-1).

Na 21 minuten trok Hertha de stand toch verrassend gelijk. Wichniarek ontdeed zich van Michel Breuer en stelde Valeri Domovchiyski in staat om te scoren. Het doelpunt bezorgde de ploeg van coach Friedhelm Funkel het broodnodige vertrouwen. Wichniarek vuurde niet veel later rakelings naast, terwijl ook Nicu een uitgelezen scoringskans kreeg. Doelman Brian Vandenbussche wist de inzet van de Roemeen met zijn been te keren.

Met slordig spel gaf Heerenveen de leiding na de pauze snel weer uit handen. In de 52e minuut strafte Domovchiyski knullig balverlies van de thuisploeg af met zijn tweede goal van de avond: 2-2. De Bulgaar verzuimde de Friezen kort daarna nog meer pijn te doen. Met een rollertje raakte hij tergend langzaam de buitenkant van paal. Heerenveen wist zich in het vervolg van het duel niet te herpakken en bleef grossieren in foutieve passes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen