Valencia morst punten tegen Real Mallorca

28 november 2009, 22:12   Bijgewerkt: 29 november 2009, 00:11

Valencia heeft in de strijd om de Spaanse landstitel averij opgelopen. De formatie uit de sinaasappelenstad moest op eigen terrein genoegen nemen met een 1-1 remise tegen subtopper Real Mallorca. Daardoor bedraagt de achterstand op koploper Real Madrid, dat het zondag opneemt tegen Barcelona, drie punten. Valencia blijft vierde.

Hedwiges Maduro zat bij Valencia de hele wedstrijd op de bank. De oud-Ajacied zag zijn ploeg kort na de theepauze op voorsprong komen via goalgetter David Villa. De bezoekers, die dit seizoen de punten hoofdzakelijk op Mallorca binnenslepen, gaven zich echter niet gewonnen en kwamen vijf minuten voor tijd via Borja Valero langszij. Valero maakte gelijk uit een strafschop.

Villarreal, dat de laatste weken bezig is met een opmars, werd gestuit door Sporting de Gijón. Het goedpresterende Gijón, zevende in het klassement, won met 1-0 door een goal van Mate Bilic. De score had hoger kunnen uitvallen, ware het niet dat Bilic en Alberto Rivera een penalty misten. Villarreal, dat het duel met tien man uitspeelde vanwege een rode kaart van Javier Gonzalo Rodriguez, blijft elfde in de stand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen