Werder haalt uit, Brouwers scoort voor Gladbach

21 november 2009, 17:40   Bijgewerkt: 21 november 2009, 17:47

Werder Bremen heeft zich naast Bayer Leverkusen aan kop van de Duitse Bundesliga genesteld. De Noord-Duitsers wonnen met liefst 0-6 bij SC Freiburg en hebben hierdoor nu een beter doelsaldo dan Bayer Leverkusen, dat wel één duel minder speelde. De ploeg neemt het zondag in München op tegen Bayern.

Oud-Ajacied Markus Rosenberg maakte het zesde doelpunt voor Werder. Hugo Almeida was met twee treffers de meest trefzekere man van de middag.

Ook Schalke 04 blijft uitstekend meedoen in de top van de competitie. De ploeg van Meistermacher Felix Magath won thuis met 2-0 van Hannover 96, dat voor het eerst aantrad sinds de dood van keeper Robert Enke. Voormalig PSV'er Jefferson Farfan opende na rust de score voor Schalke. Regerend kampioen Wolfsburg haakt voorlopig af. Op eigen veld ging de ploeg met 2-3 onderuit tegen 1.FC Nürnberg.

Onderin de Bundesliga deed Borussia Mönchengladbach goede zaken. Het won met 1-2 bij Eintracht Frankfurt. De Nederlander Roel Brouwers had een belangrijk aandeel in de zege. Hij maakte, na ruim een uur, het tweede doelpunt voor Gladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen