FC Barcelona: "Geen gesprekken met Fabregas"

10 februari 2010, 13:22   Bijgewerkt: 10 februari 2010, 13:31

In een officiële verklaring op de eigen website neemt FC Barcelona afstand van de geruchten dat de club dicht bij een akkoord zou zijn met middenvelder Francesc Fabregas. Volgens diverse Spaanse media is Barça volop in onderhandeling met zowel Fabregas als diens club Arsenal, maar de Catalanen ontkennen dat.

"Gezien de exceptionele hoeveelheid geruchten over deze speler willen we benadrukken dat dat we geen gesprekken gehad hebben met Francesc Fabregas. Er is dan ook zeker geen sprake van een akkoord. De regelgeving van de FIFA is dat clubs zich eerst moeten melden bij de betreffende club, voordat een speler benaderd wordt. Wij houden ons aan die regels, want we willen onze goede relatie met Arsenal behouden", schrijft de Spaanse kampioen in een statement op de officiële website.

Fabregas (22) is een geboren Catalaan. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar maakte in 2003 de overstap naar Arsenal. In 2006 bereikte hij met Arsenal de CL-finale, waarin uitgerekend zijn oude club Barcelona te sterk was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen