Huistra kent 'sleutel om te winnen' bij Excelsior

22 maart 2012, 16:13

Weinig teams uit de Eredivisie draaien de laatste weken slechter dan FC Groningen. De ploeg leek een maand of anderhalf geleden nog zeker van deelname aan de play-offs, maar is door een dramatische reeks afgegleden naar het rechterrijtje. Die reeks moet vrijdag gekeerd worden in de uitwedstrijd op Woudestein tegen Excelsior.

"Tegen Excelsior moeten we het nu laten zien", weet coach Pieter Huistra. Hij heeft goede hoop dat zijn team goed voor de dag komt. "Met enthousiasme en wilskracht gaan we voor de drie punten. Wellicht doordat de lente is begonnen, is de spirit goed aanwezig in het team en keert de lach terug op de gezichten", zegt hij op de clubsite.

De trainer heeft zijn strijdplan al klaar. "Excelsior kan het in eigen huis iedere ploeg lastig maken en wij zullen dan ook vanaf de aftrap scherp moeten verdedigen. Goed gebruik maken van de zijkanten, de duels aangaan en winnen en de ‘tweede bal’ veroveren. Dat is de sleutel om vrijdag drie punten te kunnen pakken in Rotterdam."

Huistra mist vrijdag op Woudestein de geblesserden Jonas Ivens, Kees Kwakman, Maikel Kieftenbeld, Emil Johansson, Thomas Enevoldsen en Koen van de Laak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen