Huntelaar scoort meteen bij comeback

11 maart 2012, 19:25

Klaas-Jan Huntelaar heeft meteen zijn doelpuntje meegepikt bij zijn rentree bij Schalke 04. De Nederlandse spits, die de afgelopen anderhalve week buitenspel stond vanwege een hoofdblessure, benutte zondag in de thuiswedstrijd tegen Hamburger SV een penalty, die hij zelf had verdiend.

Schalke won uiteindelijk met 3-1 van HSV, waar Jeffrey Bruma in de basis stond. De eindstand was al bij rust bereikt. Teemu Pukki, Christoph Metzelder en Huntelaar zetten Schalke binnen 33 minuten op een 3-0 voorsprong. Gojko Kacar gaf HSV op slag van rust nieuwe hoop, maar het bleef 3-1.

Door de zege brengt Schalke (vierde) de achterstand op nummer drie Borussia Mönchengladbach terug tot één punt. De equipe van coach Huub Stevens heeft negen punten minder dan koploper Borussia Dortmund. HSV staat veertiende.

Donderdag ontvangt Schalke FC Twente in de achtste finale van de Europa League. De Duitsers moeten een 1-0 nederlaag zien goed te maken.

De noordelijke derby tussen subtoppers Werder Bremen en Hannover 96 werd 3-0 voor de thuisclub. Oud-Ajacied Markus Rosenberg maakte één van de treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen