'Roda JC wil Cillessen huren van Ajax'

8 juli 2013, 13:34   Bijgewerkt: 8 juli 2013, 13:44

Waar er inmiddels veel gezegd is over de concurrentiestrijd tussen Kenneth Vermeer en Jasper Cillessen bij Ajax, wil Roda JC volgens De Limburger een serieuze poging doen om de 24-jarige Cillessen op huurbasis over te nemen van Ajax.

Cillessen maakte in 2011 de overstap van NEC naar Ajax. Doordat Vermeer de voorkeur krijgt van trainer Frank de Boer, kwam Cillessen gedurende de afgelopen seizoenen niet verder dan negen competitiewedstrijden voor de Amsterdammers. De recente kampioensjaren van Ajax maken het aannemelijk dat Frank de Boer ervoor kiest om het vertrouwen te houden in Vermeer, die dit jaar nota bene de nodige interlands (vier) achter zijn naam heeft gekregen. Overigens heeft Cillessen laatst ook zijn debuut mogen maken voor het Nederlands elftal, toen hij mee was met de oefentrip in Azië.

Roda JC kan de sluitpost uit Groesbeek goed gebruiken, aangezien het in het voorbije eredivisieseizoen maar liefst 69 doelpunten moest incasseren. Door het spelen van play-offs wisten de geelhemden wel eredivisiebehoud te realiseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen