Cocu: "Wij zijn PSV, wij moeten om prijzen spelen"

2 augustus 2013, 14:51

PSV begint met nieuw elan aan het nieuwe seizoen. Tegen Zulte Waregem stond er afgelopen dinsdag een fris, jong elftal dat prima voetbalde. Coach Phillip Cocu hoopt dat zijn team die lijn zaterdag, uit tegen ADO Den Haag, door kan trekken.

Gemakkelijk zal het zeker niet worden in Den Haag, voorspelt Cocu op de website van PSV. "Ik verwacht een lastige avond. ADO is een goed voetballende ploeg, als ze de ruimte krijgen. Ze spelen thuis, het publiek zal erachter gaan staan. Maar als we hetzelfde kunnen brengen als dinsdag, hebben we een goede kans om te winnen."

De coach benadrukt dat het belangrijk is om met een overwinning aan het seizoen te beginnen. "Je wil de competitie altijd goed beginnen, een goede start is belangrijk. Dan zit je goed in de competitie en loop je niet achter de feiten aan. Maar er is geen plaats voor onderschatting, we moeten elk duel maximaal geconcentreerd zijn."

Ondanks dat PSV nu uit speelt, zal het op dezelfde manier voetballen als dinsdag thuis tegen Zulte. De Eindhovense ploeg moet spelen om te winnen, stelt de coach. "De manier van spelen zal niet veranderen, dat is onze uitgangspositie. Zo willen we elke wedstrijd ingaan. Wij zijn PSV, wij moeten altijd om de prijzen spelen."

Cocu beschikt in Den Haag over een vrijwel complete selectie. Alleen de langdurig geblesseerde Luciano Narsingh ontbreekt, hij herstelt van een knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen