El Hamdaoui bloedeloos gelijk bij Sociedad

21 september 2013, 17:52

Mounir El Hamdaoui heeft de grootste vorm die hij vorige week etaleerde niet kunnen doorzetten. De aanvaller speelde zaterdag met Malaga CF gelijk bij Real Sociedad. De wedstrijd in het Baskenland eindigde in een bloedeloze 0-0.

Met een hattrick en een assist was El Hamdaoui vorige week de grote man bij Malaga in het met 5-0 gewonnen duel met Rayo Vallecano. In San Sebastian speelde de Marokkaanse oud-Ajacied echter een onopvallende rol en na iets meer dan een uur haalde coach Bernd Schuster hem naar de kant.

Maar El Hamdaoui was geen uitzondering, want heel Sociedad en heel Malaga bakten er maar weinig van in het vroege La Liga-duel van de vijfde speelronde. In de openingsfase dacht Sociedad wel op 1-0 te komen, maar de arbitrage constateerde correct dat Inigo Martínez de bal met de hand in het doel werkte.

Naarmate de eerste helft vorderde, werd Malaga sterker. In het tweede bedrijf had Sociedad dan weer het betere van het spel, maar gezien de matige vertoning van beide teams was de 0-0 eindstand logisch en vooral meer dan terecht. Sociedad en Malaga hebben respectievelijk zes en vijf punten en staan daarmee in de subtop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen