'Real ziet winterse komst Lewandowski wel zitten'

10 oktober 2013, 11:45   Bijgewerkt: 10 oktober 2013, 11:52

Real Madrid heeft naar verluidt interesse om Robert Lewandowski in te lijven. Het mondelinge akkoord dat de Borussia Dortmund-spits al zou hebben met Bayern München, schrikt De Koninklijke niet af. De Pool zou in de winterstop de overstap al kunnen maken.

Volgens het Spaanse AS zou Real ondanks zijn aflopende contract nog tien tot twaalf miljoen euro over hebben voor de speler, die vorig seizoen in 56 wedstrijden 39 maal het net wist te vinden. De interesse van Real komt volgens het medium voort uit de prestaties van Benzema, die een stuk minder productief is. Lewandowski's teller staat alweer op negen doelpunten uit dertien wedstrijden.

Een overgang naar Spanje zou Borussia Dortmund wel goed uitkomen. Dortmund ziet de spits liever niet naar Bayern, de grote concurrent in de nationale titelstrijd, vertrekken. Naar verluidt heeft Real al eerder aangegeven gecharmeerd te zijn in de spits, nadat de club vorig jaar vier keer doelpunten van de spits om de oren kreeg in de halve finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen