Fitte Afellay maakt indruk op Barça-coach Martino

Jw
4 januari 2014, 14:00

Ibrahim Afellay krijgt mogelijk een nieuwe kans bij FC Barcelona. De 27-jarige aanvallende middenvelder heeft het afgelopen half jaar hard gewerkt aan zijn revalidatie en dat lijkt zich uit te betalen. Barcelona-trainer Gerardo Martino is onder de indruk van de Nederlanse international.

Afellay traint sinds kort weer mee met de groep en dat is Martino niet ontgaan. Volgens de Argentijn maakt de oud-speler van PSV een fitte indruk. "De wijze waarop Afellay zich manifesteert op trainingen bevalt me. Hij komt op mij over als een speler met kwaliteiten. Hij is nog niet klaar voor een rentree, maar we zijn blij met zijn aanwezigheid", aldus Martino op de persconferentie.

Afellay stond op de lijst om verhuurd of verkocht te worden, maar mogelijk is Martino bereid de door blessures geplaagde Nederlander bij de groep te houden. Afgelopen seizoen werd Afellay verhuurd aan Schalke 04, maar dat werd geen succes. Hij speelde slechts tien competitiewedstrijden. Speeltijd is voor Afellay het komende half jaar cruciaal als hij nog een kans wil maken op een uitnodiging voor het WK in Brazilië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen