Busquets en Xavi laten hoop op titel varen

3 mei 2014, 19:39

Na jaren waarin de ene na de andere prijs werd gepakt, dreigt FC Barcelona dit seizoen af te sluiten zonder eremetaal. En dus wankelt de positie van coach Tata Martino, maar technisch directeur Andoni Zubizarreta wil nog niet praten over een zomers vertrek van de Argentijnse oefenmeester

"Tata is onze coach. We gaan later over de toekomst praten en dan zullen we verdere mededelingen doen", zegt Zubizarreta tegen Spaanse media. FC Barcelona bleef zaterdag thuis tegen Getafe steken op een 2-2 gelijkspel, waardoor de titelkansen van de Catalanen vervlogen lijken. Ook aan de Champions League en Copa del Rey hielden ze geen eremetaal over.

Barcelona heeft drie punten minder dan koploper Atlético Madrid, dat zondag nog bij Levante op visite gaat. Sergio Busquets gaat ervan uit dat de Madrilenen daar geen fout maken. Hij legt zich er al bij neer dat het kampioenschap verloren is voor Barça. "Volgens mij is het voorbij met onze titeldroom", aldus Busquets. "Hier moeten we van leren met het oog op de toekomst."

Ook Xavi lijkt er niet meer in te geloven. "We voelen ons slecht", vulde de spelmaker aan. "We hebben de verwachtingen dit seizoen niet waar kunnen maken. We moeten nu in de spiegel kijken en volgend seizoen opnieuw beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen