Hamsik na gelijkspel: "Had makkelijk 3-0 kunnen worden"

8 mei 2015, 08:26

Napoli deed zichzelf flink tekort in de heenwedstrijd tegen Dnjepr. In eigen stadion kwamen de Italianen, ondanks een groot veldoverwicht, niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daarmee kreeg het veel te weinig, vindt aanvoerder Marek Hamsik.

De Slowaak baalt vooral omdat de gelijkmaker van de ploeg uit Oekraïne, tien minuten voor tijd, gemaakt zou zijn vanuit buitenspelpositie. "We kunnen er nu niets meer aan veranderen, maar dat doelpunt was duidelijk buitenspel. Dat was niet zo moeilijk te zien", bromt de middenvelder in gesprek met het Italiaanse Mediaset Premium. "Maar helaas moeten we het accepteren. We wisten dat Dnjepr een goed georganiseerde ploeg was en speelden voor rust niet goed, maar in de tweede helft hadden we het moeten beslissen. Het had makkelijk 3-0 kunnen worden."

Door het 1-1 gelijkspel heeft Dnjepr, in de achtste finale verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax, nu de beste papieren om de finale te bereiken. "Dnjepr heeft nu een klein voordeel, maar ik verwacht dat ze thuis op dezelfde manier spelen als hier. Alles ligt nog open, we gaan ervoor in Kiev", aldus Hamsik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen