Hattrickheld Ronaldo leidt Real Madrid naar laatste vier

Ger
12 april 2016, 22:53   Bijgewerkt: 13 april 2016, 00:07

Real Madrid heeft dinsdagavond ten koste van VfL Wolfsburg de halve finales van de Champions League bereikt. Na de ontluisterende nederlaag in Duitsland (2-0) stelde de Koninklijke in het Santiago Bernabéu orde op zaken: 3-0. Cristiano Ronaldo was met drie doelpunten weer eens de grote man bij de Madrilenen. Bas Dost viel tien minuten voor tijd in bij de bezoekers, maar ook de Nederlandse spits kon het tij niet meer keren.

Ondanks dat Wolfsburg in de Bundesliga op dit moment niet lekker draait, was de ploeg van Dieter Hecking ongetwijfeld met vertrouwen naar Spanje afgereisd. Vorige week waren de Duitsers in de eigen Volkswagen-Arena heer en meester en Real had geluk dat het er toen niet meer om de oren kreeg. In Madrid waren de rollen in de wervelende beginfase echter volledig omgedraaid. Na een foutje van Maximilian Arnold kon Ronaldo op aangeven van Dani Carvajal bij de tweede paal intikken en een minuut later knikte de Portugees binnen uit een hoekschop.

In het tweede bedrijf hielden de ploegen elkaar lang in evenwicht. De bezoekers zorgden met afstandsschoten voor dreiging en Real had de pech dat een kopbal van Sergio Ramos via de binnenkant van de paal precies in de handen van Diego Benaglio belandde. Even later was het Ronaldo die een vrije trap door de muur tegen de touwen knalde nadat hij enkele aanwijzingen had gekregen van zijn doelman. Die treffer was de nekslag voor Wolfsburg en zette heel het Santiago Bernabéu in vuur en vlam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen