Ronaldo: "Doelpunten maken zit in mijn DNA"

13 april 2016, 08:08

"Doelpunten maken zit in mijn DNA", zo luidde de eerste reactie van Cristiano Ronaldo tegenover UEFA.com, nadat hij Real Madrid met een hattrick tegen VfL Wolfsburg naar de halve finales van de Champions League had geholpen. De Portugees werkte daarmee eigenhandig de 2-0 nederlaag in de uitwedstrijd weg.

Het was de 37ste hattrick van Ronaldo namens Real Madrid en zijn derde van dit Champions League-seizoen. "Niet slecht, hè?", grapte Ronaldo. "Ik ben heel blij, het was een geweldige wedstrijd. We hebben goed gespeeld en begonnen sterk aan de wedstrijd. In de eerste minuten speelden we met een hoge intensiteit en maakten we twee snelle doelpunten."

"We controleerden de wedstrijd. Wolfsburg deed het goed. Ze waren goed in balbezit, maar ik ben van mening dat wij over negentig minuten gezien de betere waren", aldus Ronaldo. "We hebben meer kansen gecreëerd en we verdienen het om in de volgende ronde te staan. De supporters waren ook geweldig en we moeten hen bedanken en een compliment maken. Het was een perfecte, magische avond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen