Ajax mist Younes tegen Sparta, Cerny terug in selectie

Ger
6 augustus 2016, 18:14
Foto: © ProShots

Ajax reist zonder Amin Younes naar Rotterdam voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Sparta. De vleugelspeler heeft nog geen streep gezet onder zijn liesblessure. De Duitser ontbrak om dezelfde reden al tegen PAOK Saloniki (1-2 zege).

Trainer Peter Bosz heeft Vaclav Cerny wel opgenomen in zijn selectie. De Tsjech kreeg geen plek in het keurkorps voor het duel met PAOK in de voorronde van de Champions League. Cerny liet zich daarna van zijn goede kant zien bij Jong Ajax door twee keer te scoren in een oefenwedstrijd tegen Telstar.

Bosz heeft negentien spelers opgenomen in zijn selectie voor de wedstrijd tegen het gepromoveerde Sparta. Ook Richairo Zivkovic, die vooralsnog een moeizame periode doormaakt bij Ajax, is van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen