Mourinho haalt na zege uit richting 'voetbal-Einsteins'

22 september 2016, 13:11   Bijgewerkt: 22 september 2016, 13:33

José Mourinho wist woensdagavond eindelijk weer eens een overwinning te boeken met Manchester United. Na nederlagen tegen Manchester City (1-2), Feyenoord (1-0) en Watford (3-1) werd Northampton Town in de League Cup met 1-3 opzij geschoven. Na de bekerzege haalt Mourinho zijn gram.

De Portugese manager snoert de criticasters de mond, omdat hij de afgelopen weken veel kritiek te verduren kreeg. "Ik weet dat bepaalde 'voetbal-Einsteins' probeerden om zestien jaar van mijn carrière te deleten", sprak Mourinho tegen het videokanaal van Man United. "Ze probeerden bovendien de ongelofelijke historie van deze club te verwijderen, door alleen maar de focus op een slechte week met drie slechte resultaten te leggen. Maar zo zit het nieuwe voetbal in elkaar. De sport zit vol met Einsteins."

"Ik snap natuurlijk wel dat de fans afgelopen week teleurgesteld waren", voegt Mourinho toe. "Dat begrijp ik volledig. Toch weet ik zeker dat de supporters komende zaterdag tegen Leicester City weer helemaal achter de ploeg zullen staan", besluit de Portugees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen