Hertha BSC wil verder met oud-Feyenoorder Kalou

12 januari 2017, 11:17
Foto: © ProShots

Als het aan de clubleiding ligt speelt Salomon Kalou ook de komende jaren bij Hertha BSC. De ploeg uit Berlijn wil graag verder met de oud-Feyenoorder, zegt sportdirecteur Michael Preetz in Kicker.

De 31-jarige Kalou is bezig aan een prima seizoen in Berlijn: in negen competitiewedstrijden was hij goed voor vijf doelpunten en twee assists. Met name zijn optreden tegen Borussia Mönchengladbach, toen hij drie keer scoorde in de met 3-0 gewonnen wedstrijd, was indrukwekkend. Zijn contract bij Hertha loopt na dit seizoen af en de gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn al in volle gang. Preetz: "We zijn in gesprek en ons doel is om er samen uit te komen. De uitkomst ligt nu nog open, een spits van zijn kaliber heeft natuurlijk zijn prijs en ook een markt. Maar in de 2,5 jaar dat hij nu in Berlijn is heeft Salomon zijn waarde voor ons altijd bewezen."

Kalou, momenteel op pad voor de Afrika Cup, begon zijn carrière in Rotterdam. Van 2003 tot 2006 stond hij onder contract bij Feyenoord, via Chelsea en Lille kwam de aanvaller in 2014 bij Hertha BSC terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen