Go Ahead Eagles wil nog afscheid nemen van Ketting en Overgoor

31 januari 2019, 07:57

Go Ahead Eagles hoopt nog in deze transferwindow afscheid te nemen van Rick Ketting en Sjoerd Overgoor. Het duo is overbodig bij de eerstedivisionist en hoeft, als het toch blijft in Deventer, helemaal niet meer te rekenen op speeltijd. Sterker nog: in dat geval worden ze verbannen naar kleedkamer 2.

Dat schrijft De Stentor. Ketting loopt momenteel een stage bij IFK Mariehamn, een ploeg uit de hoogste afdeling in Finland. Loopt dat op niets uit, wordt zijn contract vermoedelijk ontbonden. De centrale verdediger deed nog geen enkele keer mee dit seizoen bij Go Ahead Eagles. Dat is voor Overgoor iets anders: hij maakte, ondanks dat hij in de zomer ook weg 'moest', nog wel een aantal optredens names Kowet.

Voor Overgoor, die lang positief bleef en wilde vechten voor zijn kans, is nog geen concrete interesse. Vermoedelijk wordt het contract van de man die tot twee keer toe werd uitgeroepen tot speler van het jaar bij GAE afgekocht. Tegenover het vertrek van het overbodige duo, staat niet meer de komst van een nieuwe speler. "Er komt bij ons niemand meer bij", aldus voorzitter Hans de Vroome.

Lees ook: Overgoor wil blijven

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen