Real Madrid focust zich nu vol op 'finale' tegen Ajax

3 maart 2019, 08:58

Door de thuisnederlaag tegen FC Barcelona lijkt Real Madrid uitgespeeld in de Spaanse titelstrijd. De Madrilenen werden woensdag ook uitgeschakeld in de Copa del Rey, waardoor zij nog maar om één prijs meedoen: de Champions League. Komende dinsdag staat in Santiago Bernabéu het returnduel met Ajax op het programma. Hoewel Sergio Ramos door een schorsing niet meespeelt, weet hij dat het niet mag misgaan tegen de Amsterdammers.

In de Johan Cruijff ArenA eindigde de heenwedstrijd in 1-2, waardoor Real Madrid goede papieren heeft om de kwartfinale van het toernooi te bereiken. "Dinsdag wacht ons weer een soort finale in de Champions League tegen Ajax. We hebben in die competitie de kans ons seizoen kleur te geven", zegt Ramos in Spaanse media. "We zullen strijd moeten leveren. We waren het liefst met een overwinning die wedstrijd in gegaan, maar helaas."

Net als Ramos scherpt ook Thibaut Courtois de messen voor de tweede ontmoeting met Ajax. "Het wordt eenzelfde wedstrijd als de vorige. Toen hadden we het zeer lastig, maar we zullen onze speelwijze niet veranderen. Ajax speelt met durf, maar nu spelen wij voor onze supporters. Hopelijk stoten we door naar de volgende ronde", aldus de Belgische doelman.

De Madrilenen treden dinsdag waarschijnlijk aan mét Raphaël Varane. Hij hield een vleeswond over aan het midweekse bekerduel met Barça, maar stond zaterdag alweer op het veld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen